Nine Star Ki

‘There’s more to life than being a passenger’
Amalia Earhart

Nine Star Ki – een eeuwenoude vorm van Chinese astrologie – brengt op een heldere, compacte manier jouw karaktereigenschappen in beeld.

Dit geeft inzicht in je levenscyclus, in je kwaliteiten, drijfveren en valkuilen, maar ook in jouw manier van reageren in stresssituaties of op triggers.

Maak een afspraak
agenda
tuin joyce

Balans

Het vormt een mooie leidraad in de zoektocht naar balans in je leven. Aan de hand van een Nine Star Ki profiel krijg je uitleg en concrete handvatten waarmee je patronen kunt doorbreken en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Je hebt minimaal een tot maximaal drie elementen in  je profiel. Juist door je de eigenschappen van de missende elementen  eigen te maken, word je uitgedaagd. Door buiten je comfortzone te stappen, start de verandering in jezelf en ga je de verbinding met jezelf aan.

Maak een afspraak

5 elementen

Net als Feng Shui maakt Nine Star Ki gebruik van vijf elementen (water, hout, vuur, aarde en metaal) en hun negen verschijningsvormen.

In optima forma creëren zij een voedende cyclus. Want, de elementen beïnvloeden elkaar; ze ondermijnen of versterken elkaar.

Ze brengen energiestromen op gang die – hoewel onzichtbaar – altijd en overal aanwezig zijn en constant in beweging blijven.

Deze energiestromen kun je sturen door de juiste elementen toe te voegen om de voedende cyclus te stimuleren.

Workshop Agenda

Meer weten?
Maak een afspraak.

Wil je meer weten over Balans in Huis en Leven, vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.