Nine Star Ki Stone

€ 15

‘Denk groot, Droom grenzeloos’
Laura Langens

Wat krijg je bij deze Nine Star Ki Stone

  • 1 edelsteen passend bij jouw persoonlijkheid.
  • Seleniet om op te laden
  • Uitgebreide informatie over deze edelsteen, Nine star Ki, de 5 elementen, betekenis van de edelsteen en hoe je deze kunt opladen.
  • Een ritueel hoe deze edelsteen jou maximaal kan ondersteunen.
  • Bonus kortingsbon t.w.v. € 5 op Nine Star Ki Profiel.

De Nine Star Ki Stone wordt per post verstuurd of kan worden afgehaald op dinsdag en vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur, Kersktraat 149 in Weert

Yes ik wil deze
Wat is mijn persoonlijkheidsgetal?
IMG_5783
JACKIE FENG SHUI JAMES ENERGIESTROMEN

Nine Star Ki

Nine Star Ki – een eeuwenoude vorm van Chinese astrologie – brengt op een heldere, compacte manier jouw karaktereigenschappen in beeld. Dit geeft inzicht in je levenscyclus, in je kwaliteiten, drijfveren en valkuilen. Maar ook in jouw manier van reageren in stresssituaties of op triggers.

Het vormt een mooie leidraad in de zoektocht naar balans in je leven. Aan de hand van een Nine Star Ki profiel krijg je uitleg en concrete handvatten waarmee je patronen kunt doorbreken en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Je hebt minimaal een tot maximaal drie verschillende elementen in je profiel.

Nine Star Ki geeft dus inzicht in wie je bent, wat je drive is en hoe je handelt met als uitgangspunt de 5 elementen.

De werking van de vijf elementen in het persoonlijk leven staat centraal binnen Nine Star Ki.

Het eerste element is het jaargetal, je algehele natuur, de manier waarop iemand in het leven staat, je tegemoet straalt, eerste indruk en is daarmee het belangrijkste element. Je persoonlijkheid!

Yes deze wil ik

5 elementen

Waar Feng Shui de energetische balans in je huis kan herstellen en optimaliseren kan Nine Star Ki dat voor jouw persoonlijkheid.

Bij Nine Star Ki wordt net als bij Feng  Shui gebruik gemaakt van vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze elementen beïnvloeden elkaar; ze ondermijnen of versterken elkaar. Ze creëren als het ware energiestromen die, hoewel onzichtbaar, altijd en overal aanwezig zijn en constant in beweging blijven.

Dit heeft uiteraard zijn uitwerking op een bepaalde ruimte en de mensen die daarin vertoeven. Feng Shui biedt allerhande handvatten om de energetische balans te herstellen en te optimaliseren.

Er zijn 9 verschijningsvormen. Deze zijn ook vertegenwoordigd in jouw Nine Star Ki. Jouw eerste element is je persoonlijkheid en deze kan prachtig ondersteund worden door de Nine Star Ki Stone.

Hoe je deze Nine Star Ki Stone jou maximaal kan ondersteunen, staat beschreven in een uitgebreid e-book waartoe jij exclusief toegang krijgt na aanschaf van een Nine Star Ki Stone.

In het instructie e-book vind je informatie over Nine Star Ki en Feng Shui, de 5 elementen, betekenis van de 9 edelstenen en hoe je deze kunt opladen.

Benieuwd naar wat jouw huis je vertelt?

Vraag de Quick Scan aan:

Fijn dat je een Quick Scan wilt laten maken.

Hiervoor heb ik de plattegrond van de begane grond nodig, inclusief aanbouw en eventuele garage.

Tevens graag de geboortedata van jou/jullie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.