Aanbod

‘I want to live my life, not record it’

Jackie Kennedy

In alles wat ik doe heeft bewustwording als basis. Vanuit je eigen Nine Star Ki wordt jij je bewust van jouw energetisch blauwdruk. Door inzicht te krijgen in de energiestroom van je huis kun je door materiële zaken te veranderen zelf regie pakken op die Chi stroom. Door bewust met je gedachten om te gaan ontstaat er rust en ruimte in je hoofd.

In elk traject of opdracht, combineer ik de technieken van Feng Shui, Nine Star Ki en (Space)Clearing met positieve psychologie. Dit geeft je meer zelfinzicht en duidelijkheid over wat er – soms diep verborgen – in jou leeft. Vanuit liefde, respect en acceptatie verbind ik alle componenten voor een happy home, mind & body.

Maak een afspraak
Selectie9
JackiePortret4

Ik was 21 jaar en vond mezelf te dik. Ik ging diëten en dat was meteen de grootste fout die heb kunnen maken.

Na 30 jaar diëten (lees: afvallen en weer aankomen) besefte ik dat daarin de oplossing niet ligt. Ik zat niet lekker in mijn vel, letterlijk en figuurlijk.

De oplossing vond ik in gedragsverandering, hoewel ik niet meteen doorhad dat dit ook over mijn eigen Mind-set ging. Het ene na het andere kwartje begon te vallen.

Nu ben ik al jaren op gewicht. En dat met een man die heerlijk kookt! Ik eet echt niet continue sla! Juist niet zou ik bijna zeggen. Ik heb uitgezocht wat bij mij past. Waar word ik werkelijk gelukkig van? Hoe wil ik leven en hoe kan mijn huis en omgeving mij hierin ondersteunen. Hoe klinkt dit voor jou? Wil jij volledige regie over je leven nemen?

Maak een afspraak

Meer weten?

Maak een afspraak.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over mijn coachtrajecten, Feng Shui analyse, Space/Personal Clearing of de activiteiten die ik organiseer, vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.