Aanbod

‘I want to live my life, not record it’

Jackie Kennedy

In elk coachtraject, geënt op No-nonsense coaching en ACT (Acceptance & Commitment Therapie), combineer ik de skills van Feng Shui, Nine Star Ki en Clearing met open vragen uit de positieve psychologie.

Dit geeft meer zelfinzicht en duidelijkheid over wat er – soms diep verborgen – in jou leeft. Vanuit liefde, respect en acceptatie verbind ik alle componenten voor een happy home, mind & body.

Maak een afspraak
Selectie9
JackiePortret4

Ik was 21 jaar en vond mezelf te dik. Ik ging diëten en dat was meteen de grootste fout die ik had kunnen maken.

Na 30 jaar diëten (lees: afvallen en weer aankomen) besefte ik dat daarin de oplossing niet lag. Ik zat niet lekker in mijn vel, letterlijk en figuurlijk.

De oplossing zat in gedragsverandering, hoewel ik niet meteen doorhad dat dit ook over mijn mindset ging. Het ene na het andere kwartje viel, vandaar dat ik supergemotiveerd was om ook de opleiding tot gedragscoach te doen.

Ondertussen ben ik alweer jaren op gewicht. En dat met een man die heerlijk kookt, ik eet dus echt niet continue sla. Juist niet zou ik bijna zeggen. Ik heb uitgezocht wat bij mij past. Waar word ik werkelijk gelukkig van? Hoe klinkt dit voor jou? Wil jij volledige regie over je leven nemen?

Maak een afspraak

Meer weten?

Maak een afspraak.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over mijn coachtrajecten, Feng Shui analyse, Space/Personal Clearing of de activiteiten die ik organiseer, vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.