Aanpak

‘You wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down’

Toni Morrison

Mijn zoon huilde altijd, 8 maanden lang, alleen thuis, elders was hij wel een blije baby! Mijn frustratie zorgde ervoor dat ik een minder leuke moeder was dan ik moeder van te voren had bedacht. Het voelde ook echt als falen, eigen waarde zakte steeds verder weg. Was ik wel een moeder die regie had over haar leven? Want op z’n zachts gezegd erg vermoeiend en absoluut niet leuk…….

En dan bedoel ik uiteraard niet mijn eigen kind, maar het feit dat hij zich niet lekker voelde in ons huis en ik geen idee had hoe ik aan kon pakken.

Deze situatie gaf mij het inzicht dat er op meerdere manieren naar een huis gekeken kan worden. Naast kleur en materiaal gebruik ook kijken hoe een huis energetisch in elkaar zit.

Ik wil ook balans in Huis en Leven!
pexels-karolina-grabowska-4964216
364101202_6617348211641808_3727861395220532170_n

Nadat iemand op energetisch niveau ons huis was doorgelopen en oplossingen had aangedragen sliep mijn zoon door! Wat een verademing voor ons allemaal!

Mijn interesse voor interieur was gewekt en werd omgezet in studie. Interieurontwerp, Feng Shui en Energetisch Reinigen.

Het materialistische en energetische samen is voor mij een gouden match!

Balans in Huis en Leven!

6 weken gaan we samen aan de slag. We hebben 3 sessies waarvoor ik intensief voorwerk om via een Feng Shui Analyse en Energetische Huisreiniging (waarin ik het hele gezin meeneem) je kind beter te laten slapen en waarin ik je adviezen geef die daar uit voortvloeien.

Aan jou om die adviezen tussen de sessies door in je leven te implementeren, waardoor je kind zijn of haar slaap weer pakt – en jij dus ook weer kunt slapen.

Zodat jij weer regie kunt pakken op je leven!

Ik wil ook balans in Huis en Leven!
230801_Foto's_Jackie_01

Meer weten?

Maak een afspraak.

Wil je meer weten over Balans in Huis en Leven, vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.