Balans in Huis en Leven

‘Love your home and it will love you back’
Rodika Tchi

Ben jij die jonge ambitieuze vrouw wiens leven uit haar handen glipt door intense vermoeidheid omdat je kinderen slecht slapen?

Je vindt je werk belangrijk, maar je kind viel gisteravond weer niet in slaap en kwam vannacht een paar keer z’n bed uit. Zó moe ben je dat je in een vergadering de verkeerde antwoorden geeft, je maakt fouten en je bent niet meer 100% gefocust. Niet de eerste keer. Je snapt dan ook best dat je wordt overgeslagen bij de promotieronde, maar pijn doet het wel.

Je hebt een avondje uit met vriendinnen afgezegd omdat je vannacht weer 3 keer uit bed moest omdat je kind steeds weer wakker was, hierdoor ben je zo moe en kun je de energie niet opbrengen om mee te gaan. Je zit nu op de bank te balen omdat zij zo’n leuke avond hebben op dat nieuwe gezellige terras en jij er niet bij bent.

 

Ja, ik wil Balans in Huis en Leven!
pexels-nelly-aran-19028064

Je hebt geen zin meer in een romantische avond met je lief, die onderbroken nachten omdat je kind wakker is, slopen je helemaal. Aan een spannende nacht denk je niet eens meer. Je laat dit achterwege omdat je veel te moe bent en wellicht ook angstig om weer zwanger te raken. Al durf je dit niet aan jezelf toe te geven laat staan van hard op uit te spreken. Dat eenzame gevoel van het niet kunnen delen bekruipt je!

Je hebt je voorgenomen een liefdevolle, attente en creatieve moeder te zijn, maar je intense vermoeidheid door het niet door kunnen slapen zit je in de weg. Op dit moment moet je wel heel erg je best doen om niet boos te worden of zelfs een hekel aan je kind te krijgen.

Je zelfverzekerde, sociale en ambitieuze karakter wordt steeds verder ondermijnd door gebrek aan slaap en gebrek aan tijd in de avond doordat je kind niet wilt gaan slapen en er ook nog eens 3 keer uit komt in de nacht. Waardoor je eigenwaarde langzaam maar zeker tot nul zakt. Het niet slapen van je kind en de daaraan gekoppeld jouw intense vermoeidheid ontregeld je leven volledig.

Ontwerp zonder titel (63).png bed nicolette

Dit kan weer jouw leven zijn met het traject Balans in Huis en Leven! 6 weken gaan we samen aan de slag. We hebben 3 sessies waarvoor ik intensief voorwerk om via een Feng Shui Analyse en Energetische Huisreiniging (waarin ik het hele gezin meeneem) je kind beter te laten slapen en waarin ik je adviezen geef die daar uit voortvloeien. Aan jou om die adviezen tussen de sessies door in je leven te implementeren, waardoor je kind zijn of haar slaap weer pakt – en jij dus ook weer kunt slapen.

Zodat jij weer regie kunt pakken op je leven.

Na deze 6 weken:

 1. Slaap je weer heerlijk nachten kunt door, omdat je kind door slaapt. Je bent hierdoor weer alert en gefocust en heb je ook weer energie en ga je zingend naar je werk en om daar je kansen te creëren en te pakken!
 2. Ben jij degene die voorstelt om een avondje op stap te gaan met je vriendinnen om dat nieuwe gezellige terras uit te proberen! Je kind gaat immers direct slapen en slaapt door!
 3. Nu je kind doorslaapt kom je weer aan jezelf toe en zie je ook hoe leuk je lief is, de vlinders in je buik zijn weer helemaal terug!
 4. Jij en je kind zijn helemaal uitgerust en niets staat en fantastische middag aan het strand of in het zwembad in de weg om zo prachtige herinneringen samen te maken!
 5. Sta jij weer zelfverzekerd met 2 benen midden in je eigen leven, precies zoals jij dit vorm wilt geven. Je hebt de regie op je leven weer terug en ziet steeds meer en vaker situaties terugkomen die je zo gemist had. De avonden en nachten zijn immers weer van jou omdat je kind direct lekker gaat slapen!

 

Je wilt

Je wilt fris en fit op je werk aankomen en daar voor 100% voor je carrière kunnen gaan!

Je wilt heerlijke avonden met vriendinnen waar je gezellige gesprekken hebt en buikpijn van het lachen!

Je wilt weer met vlinders in je buik naar je lief kijken en samen heerlijke avonden en nachten beleven!

Je wilt die liefdevolle, attente, creatieve moeder zijn die plezier heeft met haar kinderen!

Je wilt weer stralen, zelfverzekerd voelen, sociaal actief zijn en je ambities waarmaken!

Investering € 700,– (2 keer € 375,– is ook mogelijk)

Wat kun je van Balans in Huis en Leven verwachten?

 • Feng Shui Analyse (waarde € 425,-)
 • Energetische Huisreiniging (waarde € 275,-)
 • Energetische persoonlijke reiniging voor het hele gezin
 • Feng Shui Home Kit (waarde € 95,-)
 • 3 keer Mondelinge toelichting van 1 uur via teams
 • Opname van de mondelinge toelichting
 • Digitaal schriftelijk verslag
 • audio visualisatie
 • 6 weken begeleiding bij implementatie adviezen
 • 6 weken check Energetische Huisreiniging
 • wil je in 2 delen betalen (2x € 375),  stuur me dan een berichtje
Ja, ik wil Balans in Huis en Leven!

Review:

” Ik vertelde Jackie over de slaap problemen van onze dochter, het begon toen ze nog maar net geboren was en op dat moment was ze 5 jaar oud en sliep nog steeds slecht…. Werkelijke alles hebben we geprobeerd om haar ‘s nachts door te laten slapen maar niks hielp. Het niet slapen van Tess had een enorme impact op iedereen in ons gezin… wij sliepen zelf ook heel slecht met name door de angst dat Tess wakker zou worden.

Jackie stuurde me een appje dat ze Tess donderdag een clearing zou geven. Uiteraard vond ik het heel spannend, zou dit dan wel werken. Eerlijk is eerlijk kon ik me er niks bij voorstellen. Vrijdagochtend werd ik vrij verbaasd wakker, want Tess had de hele nacht doorgeslapen… Vrijdagavond ook en zaterdag avond weer… Zondag ochtend zei mijn man opeens tegen me: er is een wonder gebeurt! Tess slaapt al 3 nachten door. Toen brak ik, met de tranen over mijn wangen vertelde ik hem dat dat wonder Jackie heette. Ik vertelde hem over de clearing, wat het ongeveer betekende en dat het dus heel fijn had gewerkt voor Tess.

Na de clearing hebben we op basis van de Feng Shui analyse samen met Tess haar kamer aangepast. Sindsdien is er rust in huis…

Lieve lieve Jackie je hebt ons leven veranderd, dankjewel!”

Ja, ik wil Balans in Huis en Leven

Review:

“Jackie heeft voor ons een Feng Shui Quick Scan en clearing gedaan op ons huis. We merkten namelijk dat onze kinderen, die beiden aan dezelfde kant van het huis slapen, onrustig sliepen of het moeilijk vonden om in te slapen. We hadden al verschillende dingen geprobeerd en uiteindelijk kwam ik terecht bij Jackie, die vertelde hoe de energie onder andere in huis bepalend is voor hoe je je voelt en wat je ervaart in je eigen energiehuishouding.

De quick scan en de fijne telefonische call met Jackie waarin ze alles heeft uitgelegd heeft ons heel veel inzichten en handvatten gegeven. Op basis van de Nine Star Ki van onze kinderen kwamen we er onder andere achter dat ze niet (volledig) werden ondersteund door hun slaapkamer. We hebben de kinderen van kamer gewisseld en bepaalde kleuren en elementen toegevoegd en dat zorgde meteen voor meer rust. De oudste is minder bang en slaapt gemakkelijker in en de jongste slaapt nu door. Ook in andere ruimtes van ons huis hebben we aanpassingen gedaan.

Het is in woorden moeilijk uit te drukken, maar het is echt voelbaar dat het meer in balans is. Dat ruimtes warmer en lichter voelen. Ook weet ik zelf nu waar ik het beste ondersteund wordt in mijn energie en waar ik kan opladen (het bijzondere is dat ik zelf dit plekje al vaak (onbewust) opzocht, als een rustmoment voor mezelf.)

We hebben destijds dit huis gebouwd, zonder dat we ons bewust waren van de filosofie van Feng Shui. Als we het nog eens zouden doen, dan weet ik zeker dat we eerst de plattegrond bij Jackie laten checken, zodat het huis ons zo optimaal mogelijk kan ondersteunen. Dankjewel Jackie voor de mooie inzichten en de fijne begeleiding. Het heeft onze wereld en energie verruimd.

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen:

 1. Moet ik gaan verbouwen?                                                                                                   Nee dat hoeft niet, er zijn altijd oplossingen te vinden zonder te verbouwen.
 1. In welke stijl werk jij?                                                                                                             Ik kijk samen met jou wat nodig is binnen de stijl waarin jij wilt wonen.
 1. Kan dat op afstand?                                                                                                         Jazeker, via teams hebben wij onze gesprekken en na ieder gesprek krijg je een digitaal verslag waarin alles staat uitgeschreven.

Benieuwd wat het traject Balans in Huis en Leven inhoudt?

Vraag een gratis 20 minuten gesprek aan:

Ja ik wil meer weten over Balans in Huis en Leven!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.