Feng Shui Home Kit

€ 95

‘Zoals je huis is zo ben jij,

zoals jij bent zo is je huis’

Wat zit er in deze Feng Shui Home Kit?

  • 9 prachtige edelstenen
  • Seleniet om op te laden
  • Ba Gua
  • Uitgebreide informatie over de edelstenen, Feng Shui, hoe je de Ba Gua legt en waar de edelstenen het beste tot hun recht komen.
  • Bonus kortingsbon t.w.v. € 15 op Feng Shui Analyse

 

Yes deze wil ik
kit frontaal
kit op hout 20221120

Feng Shui

Bij Feng Shui draait alles om de relatie tussen mens en ruimte, om het evenwicht tussen complementaire krachten, zoals yin en yang – mannelijk en vrouwelijk. Bepaalde energiestromen circuleren door de ruimte en door gebieden die corresponderen met negen belangrijke aspecten in een mensenleven.

Door in ieder levensaspect de juiste edelsteen te leggen wordt de energie van dit gedeelte van de woning positief beïnvloed.

Je zal op diverse levensaspecten de verandering voelen en ervaren, omdat de energie in huis ondersteunend is en nu voor je gaat werken.

Onze woonomgeving heeft enorme invloed op ons welzijn, negatief dan wel positief. Dit heeft niet alleen betrekking op fysieke en materiële, maar ook op emotionele en mentale facetten.

Yes deze wil ik

 

Door de relatie tussen ons en onze woning inzichtelijk te maken met behulp van Feng Shui, kunnen we ons bewust worden hoe wij tot nu toe onze omgeving gecreëerd hebben en wat dat, volgens deze filosofie betekent. En wellicht belangrijker: hoe we hierin meer harmonie kunnen brengen om zo onze levensaspecten positief te beïnvloeden.

Edelstenen kunnen hierin een mooie, praktische rol spelen. Door het raster van 9 vlakken op je plattegrond te leggen, weet je exact waar je welke edelsteen kunt positioneren zodat de energie in dit gebied optimaler kan stromen. Via een QR-code krijg je toegang tot het uitgebreide instructieboek van 62 pagina’s.

Yes deze wil ik

5 elementen

Feng Shui maakt gebruik van vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze elementen beïnvloeden elkaar; ze ondermijnen of versterken elkaar. Ze creëren als het ware energiestromen die, hoewel onzichtbaar, altijd en overal aanwezig zijn en constant in beweging blijven. Dit heeft uiteraard zijn uitwerking op een bepaalde ruimte en de mensen die daarin vertoeven. Feng Shui biedt allerhande handvatten om de energetische balans te herstellen en te optimaliseren.

Er zijn 9 verschijningsvormen. De 9 prachtige edelstenen in de Feng Shui Home Kit optimaliseren de karaktereigenschappen van deze 9 levensaspecten. Om zo balans in huis en leven te creëren.

Hoe je exact weet waar je welke edelsteen kunt neerleggen, staat beschreven in een uitgebreid e-book waartoe jij exclusief toegang krijgt na aanschaf van de Feng Shui Home Kit.

In het e-book staat informatie over Feng Shui, hoe je de Ba Gua legt, voorbeeld plattegronden, betekenis van de 9 edelstenen en hoe je deze kunt opladen.

Yes! Ik wil deze

Benieuwd naar wat jouw huis je vertelt?

Vraag de Quick Scan aan:

Fijn dat je een Quick Scan wilt laten maken.

Hiervoor heb ik de plattegrond van de begane grond nodig, inclusief aanbouw en eventuele garage.

Tevens graag de geboortedata van jou/jullie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.