Feng Shui Analyse

€ 425

‘Love your home and it will love you back’
Rodika Tchi

Een Feng Shui Analyse geeft je inzicht in de energie knelpunten van je woning, door verandering aan te brengen in je kleur- en materiaal gebruik gaat de chi beter stromen. Zo kan het hele gezin zich weer opladen in jullie thuis!
Wat kun je van deze Feng Shui Analyse verwachten?Analyse van alle woonlagen

  • Ik spoor de conflicten op
  • Passende oplossingen draag ik aan
  • Het Thema wordt bepaald, de rode draad in jullie leven
  • Ik bereken jullie Nine Star Ki getallen en kan zo zien wat er nodig is om goed te kunnen slapen en of jullie ondersteund worden door jullie huis
  • Mondelinge toelichting van 1 uur
  • Opname van de mondelinge toelichting
  • Schriftelijk verslag
  • Elementenboek

 

Bestel hier
230802_Foto's_Jackie_03
icoon clearing blauw

Feng Shui

Bij Feng Shui draait alles om de relatie tussen mens en ruimte, om het evenwicht tussen complementaire krachten, zoals yin en yang – mannelijk en vrouwelijk. Bepaalde energiestromen circuleren door de ruimte en door gebieden die corresponderen met negen belangrijke aspecten in een mensenleven. Het doel is jouw directe woon/werkomgeving zodanig aan te passen, dat een harmonieuze stroming van Chi oftewel Ki (levenskracht) gestimuleerd wordt.

Je zal op diverse levensaspecten de verandering voelen en ervaren, omdat de energie in huis ondersteunend is, voor je gaat werken

Onze woonomgeving heeft enorme invloed op ons welzijn, negatief dan wel positief. Dit heeft niet alleen betrekking op fysieke en materiële, maar ook op emotionele en mentale facetten. Bepaalde energiestromen circuleren door de ruimte en door gebieden die corresponderen met negen belangrijke aspecten in een mensenleven.

 

Door de relatie tussen ons en onze woning inzichtelijk te maken met behulp van Feng Shui, kunnen we ons bewust worden hoe wij tot nu toe onze omgeving gecreëerd hebben en wat dat, volgens deze filosofie betekent. En wellicht belangrijker: hoe we hierin meer harmonie kunnen brengen om zo onze levensaspecten positief te beïnvloeden.

Aan de hand van de plattegrond wordt een objectieve analyse gemaakt om eventuele knelpunten op energetisch niveau op te sporen en te achterhalen waar conflicten zitten tussen functie en positie. Vervolgens wordt beoordeeld hoe deze, door toevoeging van de juiste kleur, vorm of materialen, verbeterd kunnen worden.

Bestel hier

5 elementen

Feng Shui maakt gebruik van vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze elementen beïnvloeden elkaar; ze ondermijnen of versterken elkaar. Ze creëren als het ware energiestromen die, hoewel onzichtbaar, altijd en overal aanwezig zijn en constant in beweging blijven. Dit heeft uiteraard zijn uitwerking op een bepaalde ruimte en de mensen die daarin vertoeven. Feng Shui biedt allerhande handvatten om de energetische balans te herstellen en te optimaliseren.

Benieuwd naar wat jouw huis je vertelt?

Vraag de Quick Scan aan:

Fijn dat je een Quick Scan wilt laten maken.

Hiervoor heb ik de plattegrond van de begane grond nodig, inclusief aanbouw en eventuele garage.

Tevens graag de geboortedata van jou/jullie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.