Jackie

‘Ik ben perfect omdat ik anders ben!’
Jackie

Ik ben Jackie Rademakers (1962, Weert) en een voorbeeld van hoe alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen wanneer je goed bij jezelf blijft en je overgeeft aan de natuurlijke stroom van het leven.

Geluk, vitaliteit en succes
Sinds het millennium werk ik als interieurontwerper en Feng Shui professional. Dankzij deze Chinese filosofie heb ik geleerd hoe je in een woon/werkomgeving de energetische balans  kan herstellen om zo geluk, vitaliteit en succes te bevorderen.

Met Nine Star Ki, een aanverwante methode, heb ik me  gespecialiseerd in het geven van  inzicht in persoonlijke kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelingsgebieden van mensen en onderlinge interactie met de ruimte. De toevoeging van Space Clearing maakt voor mij de cirkel rond voor wat betreft wonen en werken. Het opsporen en neutraliseren van onzichtbare, echter wel voelbare energieverstoringen, voelt voor haar als een tweede natuur.

‘Je kunt niet wachten met gelukkig zijn tot je leven helemaal goed is’

Zoals jij bent, zo is je leefruimte en zoals je leefruimte is, ben jij! Dit is een van mijn favoriete uitspraken, wat meteen onderstreept dat mens en ruimte niet van elkaar los te koppelen zijn. Er is altijd sprake van een wisselwerking tussen de aanwezige energiestromen. Vanuit liefde, respect en acceptatie verbind ik alle componenten in synergie.

Zelfkennis en zelfreflectie
Het proces om een zo uitgebalanceerd mogelijke leefomgeving te creëren, brengt iedereen volgens mij op het pad van zelfkennis en zelfreflectie, wat resulteert in een nieuwe kijk op het leven. Ik besef dat je huis, geest en lichaam een drie-eenheid vormen die samensmelt wanneer alles in balans is. Dat maakt de weg vrij om je leven volledig te leven.

Ik ben inmiddels opgeleid tot professioneel  gedragscoach (gebaseerd op de No-nonsense coaching van Anne de Jong) en zet me vanaf 2019 in om anderen te begeleiden deze drie-eenheid te vinden. En zich zo te verbinden met zichzelf.

Ik ben getrouwd met Harry en samen hebben wij drie volwassen zonen, die eveneens alle drie hun hart volgen. Ik geniet van mijn gezinsleven inclusief  schoondochters,  mijn kleinkind en Weimaraner James, die onmiskenbaar volwaardig deel uitmaakt van de familie Rademakers.