Jackie

‘Ik ben perfect omdat ik anders ben!’

Mijn zoon huilde altijd, 8 maanden lang, alleen thuis, elders was hij wel een blije baby! (in huis deed ik alles met hem in de draagzak, stoffen, zuigen en zelfs aardappels schillen. Ook als mijn man zat te studeren zat hij bij hem in de draagzak). Ik raakte gefrustreerd, intens vermoeid en mijn zelfvertrouwen en eigen waarde zakte steeds verder weg. Was ik wel een moeder die regie had over haar leven? Want op z’n zachts gezegd erg vermoeiend en absoluut niet leuk…….

En dan bedoel ik uiteraard niet mijn eigen kind, maar het feit dat hij zich niet lekker voelde in ons huis en ik geen idee had hoe ik aan kon pakken.

Deze situatie gaf mij het inzicht dat er op meerdere manieren naar een huis gekeken kan worden. Naast kleur en materiaal gebruik ook kijken hoe een huis energetisch in elkaar zit.

Nadat iemand op energetisch niveau ons huis was doorgelopen en oplossingen had aangedragen sliep mijn zoon door! Wat een verademing voor ons allemaal!

Mijn interesse voor interieur was gewekt en werd omgezet in studie. Interieurontwerp, Feng Shui en Energetisch Reinigen.

‘Zoals je huis is zo ben jij, zoals jij bent zo is je huis’

Ik ben bijna 40 jaar getrouwd met Harry en wij hebben 3 zonen, 3 schoondochters, 2 kleinkinderen (eind van het jaar,  3 😊 ) en ik heb een hondenmaatje James die een grote spiegel voor mij is. Voor mij is mijn eigen gezin mijn ultieme basis en een ongekende veiligheid om op terug te vallen.

Ik ben compassievol, overtuigend en inspirerend! Ik draag graag mooie kleding en ga zonder lippenstift niet de deur uit. Geld vind ik belangrijk om leuke dingen te kunnen doen en te kopen; kleding, uit eten, vakantie, goede fles wijn zijn wel echt favoriet.

Wat je verder nog van mij wilt weten:

Je mag me altijd wakker maken om te borrelen (liefst in de tuin). Ik wandel en mediteer iedere dag, lezen doe ik heel graag van spirituele en business boeken tot romannetjes. De boeken van de 7 zussen en die van Santa Montefiore zorgen voor het leegmaken van mijn hoofd. Borrelnootjes zijn een guilty pleasure voor mij 😊 en de film Dirty Dancing heb ik wellicht al 20 keer gezien.

Mijn huis is mijn basis, mijn oplaadplek, mijn THUIS. Ik zorg er dan ook voor dat het zowel qua uiterlijk als op energetisch niveau klopt!

Ik ben Jackie Rademakers, al bijna 24 jaar ondernemer. Mijn onderneming is de vertaalslag van mijn eigen ontwikkeling. Ik ben begonnen als Interieurontwerper en me gespecialiseerd in Feng Shui en Energetische Huisreiniging.

Interieurs ontwerpen doe ik inmiddels niet meer, wel reik ik  handvaten aan hoe er meer balans en rust in een huis kan komen.

Het duurde even voor ik volledig voor Feng Shui durfde te gaan, terwijl ik van binnen een drang voelde om dit met iedereen te delen. Mijn eigen belemmerende overtuiging  dat het Zuiden niet op Feng Shui zat te wachten, zat me behoorlijk in de weg. En vooral niet boven het maaiveld uit durven komen! Nog zo’n overtuiging die diep in mij geworteld zat. Terwijl ik zoveel mooie reacties terug kreeg van jonge moeders, die weer door kunnen slapen door de veranderingen in huis. Ze beginnen weer uitgerust aan de dag en staan weer stevig in hun schoenen. Door de slaapproblemen van hun kind(eren) was hun leven ontwricht en nu hebben ze weer regie gepakt op hun gezin, hun werk, met vriendinnen en ook romantische avondjes met hun partner zijn er weer.

Daarom heb ik mij gespecialiseerd in het oplossen van slaapproblemen van kinderen door een combinatie van coaching, Feng Shui en Energetische reiniging en ga er volledig voor om een hele generatie kinderen op te laten groeien in rust en harmonie. 

Het oplossen van deze slaapproblemen en daarmee de ontwrichting van levens kan het beste worden aangepakt door op energetische niveau naar het huis waarin je woont te kijken. En hier veranderingen in aan te brengen.

Het materialistische en energetische samen is voor mij een gouden match!

Deze combinatie brengt  Balans in huis en leven!