verbindt mens & ruimte

JackiePortret4

‘I like to be a free spirit, some don’t like that, but that’s the way I am’

Lady Di

Herken je dat gevoel dat het niet helemaal lekker loopt in je leven? Dat ongedurige gevoel, waar je niet precies de vinger op kan leggen, maar wat (op de achtergrond) altijd aanwezig is?  Zaken lopen niet precies zoals je zou willen en je mist de diepere verbinding met jezelf, je huis en je omgeving.

Zelf kan ik nu hardop zeggen dat ik in balans ben, in harmonie leef met mezelf, mijn huis en omgeving. De afgelopen vijftien jaar heb ik een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, dankzij Feng Shui, Nine Star Ki, Clearing en Coachingpraktijk. Ik ben nu een blij en dankbaar mens. Mindfull, zonder oordeel geniet ik van mijn leven, gezin en huis. De essentie voor mij is compassie; ondersteunen vanuit liefde, respect en acceptatie! Ook naar mezelf.

Als je weet hoe jij zelf in elkaar steekt (Nine Star Ki) en je weet waar jouw krachtplek in jouw huis (Feng Shui), krijg je inzicht hoe en waarom bepaalde dingen lopen zoals ze lopen. Als jij met die 70.000 gedachten per dag aan de slag gaat krijg jij de regie op je eigen leven!

Jij verdient deze prachtige basis die als uitgangspunt kan dienen voor je eigen groei!

Maak een afspraak

van mind naar body

Visie & Missie

Mijn zielsmissie is om jou te laten ervaren hoe het voelt om in “Flow” te leven. Door middel van een Feng Shui Quick Scan krijg je inzicht waar in jouw huis blokkades zitten en of jij wel echt ondersteund wordt door je huis. Kun jij letterlijk opladen in je eigen huis? En om te zien of de energie in jezelf goed stroomt bereken ik jouw Nine Star Ki. Daarmee heb jij een instrument om te zien hoe je eigen minder leuke en leuke karaktereigenschappen zich tot elkaar verhouden en jij ze in balans kunt brengen. Ook  neem ik je mee in een proces waarbij jij je eigen gedachten mag omarmen zodat ze niet meer met jou aan de haal gaan.

Lekker in je vel zitten, een huis waarin jij, je echt thuis zult voelen. Keuzes maken die in overeenstemming zijn met je innerlijk gevoel. Dat wil toch iedereen!

Moeiteloos leven begint met een helder hoofd, met weten waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Door je bewust te worden van onderliggende drijfveren en energieën – die voor jou wel voelbaar zijn maar waaraan je geen woorden kunt geven – kun je mooie keuzes voor jezelf maken. Keuzes vanuit je hart.

Door bewust te (leren) leven, kun je volledig leven. Home, mind & body zijn hierin onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze drie facetten vormen een drie-eenheid die samensmelt wanneer alles in balans is.

 

‘Choose your thoughts as you carefully choose your clothes in the morning’
uit Eat, Pray, Love

JACKIE FENG SHUI JAMES ENERGIESTROMEN