Feng Shui

‘Love your home and it will love you back’
Rodika Tchi

Bij Feng Shui draait alles om de relatie tussen mens en ruimte, om het evenwicht tussen complementaire krachten, zoals yin en yang – mannelijk en vrouwelijk.

Bepaalde energiestromen circuleren door de ruimte en door gebieden die corresponderen met negen belangrijke aspecten in een mensenleven.

Het doel is jouw directe woon/werkomgeving zodanig aan te passen, dat een harmonieuze stroming van Chi oftewel Ki (levenskracht) gestimuleerd wordt.

Je zal op diverse levensaspecten de verandering voelen en ervaren, omdat de energie in huis ondersteunend is, voor je gaat werken.

Maak een afspraak
_DSC8422 -1
JACKIE FENG SHUI JAMES ENERGIESTROMEN

Energiestromen

Onze woonomgeving heeft enorme invloed op ons welzijn, negatief dan wel positief. Dit heeft niet alleen betrekking op fysieke en materiële, maar ook op emotionele en mentale facetten. Bepaalde energiestromen circuleren door de ruimte en door gebieden die corresponderen met negen belangrijke aspecten in een mensenleven.

Door de relatie tussen ons en onze woning inzichtelijk te maken met behulp van Feng Shui, kunnen we ons bewust worden hoe wij tot nu toe onze omgeving gecreëerd hebben en wat dat, volgens deze filosofie betekent. En wellicht belangrijker: hoe we hierin meer harmonie kunnen brengen om zo onze levensaspecten positief te beïnvloeden.

Aan de hand van de plattegrond wordt een objectieve analyse gemaakt om eventuele knelpunten op energetisch niveau op te sporen en te achterhalen waar conflicten zitten tussen functie en positie. Vervolgens wordt beoordeeld hoe deze, door toevoeging van de juiste kleur, vorm of materialen, verbeterd kunnen worden.

Maak een afspraak

5 elementen

Feng Shui maakt gebruik van vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze elementen beïnvloeden elkaar; ze ondermijnen of versterken elkaar. Ze creëren als het ware energiestromen die, hoewel onzichtbaar, altijd en overal aanwezig zijn en constant in beweging blijven. Dit heeft uiteraard zijn uitwerking op een bepaalde ruimte en de mensen die daarin vertoeven. Feng Shui biedt allerhande handvatten om de energetische balans te herstellen en te optimaliseren.

Workshop Agenda

Meer weten?
Maak een afspraak.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over Feng Shui of de activiteiten die ik organiseer, vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.