Coaching

‘Don’t spend time beating on a wall, hoping to transform it into a door’

Coco Chanel

Een coachtraject is gestoeld op de No-nonsense coaching van Anne de Jong. Uitgangspunt is Positieve Psychologie en ACT (Acceptance & Commitment Therapie) in combinatie met Feng Shuii, Nine Star Ki en Personal Clearing. Met door mij aangereikte praktische oefeningen kun jij dit ook leren.

Jij bepaalt welk thema of onderwerp je wilt uitdiepen. En als dit nog niet helder is, wordt dit aan de hand van oefeningen en/of vraaggesprekken vanzelf inzichtelijk. Eigen inzicht is essentieel. Want, alleen dan kan er verandering optreden. De oplossing van elk probleem ligt bij jou!

Maak een afspraak
Selectie11
IMG_7240

Bewustwording

De eerste stap is dus het zelfinzicht over wat niet lekker loopt in je leven (bewustwording), stap twee gaat over het daadwerkelijk erkennen daarvan en stap drie over het bewust toepassen van positieve veranderingen.

In de laatste fase is het doel dat deze veranderingen volledig integreren en dus een automatisch nieuwe manier van handelen en denken worden.

In feite wordt een nieuwe snelweg aangelegd in de hersenen, een nieuwe automatische piloot.

Met als bestemming jouw mooiste leven!

Niemand zegt wat jij wel of niet mag, jouw intrinsieke motivatie vormt het startpunt.

Je leert jezelf beter kennen en ontvangt praktische tools om je leefstijl de gewenste wending te geven, een healthy mind & body zoals jij dat wilt!

Maak een afspraak
_DSC8193 als slim object1 kopie
agenda

Een nieuwe (slanke) mindset

Reflecteren, jezelf de spiegel voorhouden en eerlijk naar alle plussen en minnen in je leven kijken, is niet gemakkelijk. Het kan confronterend zijn en ook lastig om jezelf objectief te analyseren. De wijze waarop je actie onderneemt, reageert, interpreteert en consumeert is voor jou zo vertrouwd dat het (bijna) vanzelfsprekend is.

Toch is deze compassievolle confrontatie noodzakelijk om zelfinzicht te creëren. Want van daaruit ga je doelbewuster om met je eigen emoties en keuzes, waardoor je (steeds) lekkerder in je vel zit en meer zelfvertrouwen en energie krijgt.

Workshop Agenda

Meer weten?

Maak een afspraak.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over de coachtrajecten, vul dan onderstaand contactformulier in. Via dit formulier kun je tevens vrijblijvend een afspraak aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.