Online Webinar:                Yes, mijn kind slaapt weer door!

Vanochtend ben je wederom heel moe en gebroken opgestaan. Je kindje werd vannacht maar liefst 3 keer wakker. 3 keer heb je het hele ritueel van sussen, rondlopen, knuffel opnieuw gedaan….

Daarna kon je de slaap niet direct pakken omdat je hoofd blijft malen waarom, wat is er toch aan de hand en wat doe ik toch fout……

Je doet niets fout!!!

Ik laat je zien dat dit anders kan, dat je kindje een hele nacht doorslaapt en jij dus ook! Dat jij uitgerust en fit opstaat en de moeder, partner en vriendin kunt zijn die jij van nature bent.

 

 

Ja, ik wil fit en uitgerust opstaan
pexels-dobromir-dobrev-3976431

Zet Dinsdag 28 november 20.00 uur in je agenda! Zodat jij het leven weer ten volle kunt leven!

Je wilt fris en fit op je werk aankomen en daar voor 100% voor je carrière kunnen gaan!

Je wilt heerlijke avonden met vriendinnen waar je gezellige gesprekken hebt en buikpijn van het lachen!

Je wilt weer met vlinders in je buik naar je lief kijken en samen heerlijke avonden en nachten beleven!

Je wilt die liefdevolle, attente, creatieve moeder zijn die plezier heeft met haar kinderen!

Je kijkt uit naar je sportavond waar je jezelf lichamelijk weer lekker kunt uitdagen!

Je wilt weer stralen, zelfverzekerd voelen, sociaal actief zijn en je ambities waarmaken!

Ontwerp zonder titel (63).png bed nicolette

En dan:

Heb jij weer zin om te gaan werken!

Kijk jij uit naar een avond met vriendinnen!

Bedenk jij snel een romantische avond!

En kom je weer in je sportritme!

 

Je staat weer volledige midden in het leven!

Webinar

Dinsdag 28 november 20.00 uur deel ik heel graag mijn kennis met jou in een online webinar!

Investering 1,5 uur van je tijd!

Na dit 1,5 uur pak jij de regie op je leven terug, omdat je ziet waar de crux zit waarom je kindje niet doorslaapt.

Met de tips ga je zelf aan de slag om de kinderkamer dusdanig in te richten dat je kleintje doorslaapt! En jij dus ook weer een hele nacht achter elkaar kunt doorslapen. En niet 1 keer, maar gewoon iedere nacht van de week!!

Ja, ik wil weer stralen!

Review:

” Ik vertelde Jackie over de slaap problemen van onze dochter, het begon toen ze nog maar net geboren was en op dat moment was ze 5 jaar oud en sliep nog steeds slecht…. Werkelijke alles hebben we geprobeerd om haar ‘s nachts door te laten slapen maar niks hielp. Het niet slapen van Tess had een enorme impact op iedereen in ons gezin… wij sliepen zelf ook heel slecht met name door de angst dat Tess wakker zou worden.

Jackie stuurde me een appje dat ze Tess donderdag een clearing zou geven. Uiteraard vond ik het heel spannend, zou dit dan wel werken. Eerlijk is eerlijk kon ik me er niks bij voorstellen. Vrijdagochtend werd ik vrij verbaasd wakker, want Tess had de hele nacht doorgeslapen… Vrijdagavond ook en zaterdag avond weer… Zondag ochtend zei mijn man opeens tegen me: er is een wonder gebeurt! Tess slaapt al 3 nachten door. Toen brak ik, met de tranen over mijn wangen vertelde ik hem dat dat wonder Jackie heette. Ik vertelde hem over de clearing, wat het ongeveer betekende en dat het dus heel fijn had gewerkt voor Tess.

Na de clearing hebben we op basis van de Feng Shui analyse samen met Tess haar kamer aangepast. Sindsdien is er rust in huis…

Lieve lieve Jackie je hebt ons leven veranderd, dankjewel!”

Ja, hier wil ik meer over weten!

Review:

“Jackie heeft voor ons een Feng Shui Quick Scan en clearing gedaan op ons huis. We merkten namelijk dat onze kinderen, die beiden aan dezelfde kant van het huis slapen, onrustig sliepen of het moeilijk vonden om in te slapen. We hadden al verschillende dingen geprobeerd en uiteindelijk kwam ik terecht bij Jackie, die vertelde hoe de energie onder andere in huis bepalend is voor hoe je je voelt en wat je ervaart in je eigen energiehuishouding.

De quick scan en de fijne telefonische call met Jackie waarin ze alles heeft uitgelegd heeft ons heel veel inzichten en handvatten gegeven. Op basis van de Nine Star Ki van onze kinderen kwamen we er onder andere achter dat ze niet (volledig) werden ondersteund door hun slaapkamer. We hebben de kinderen van kamer gewisseld en bepaalde kleuren en elementen toegevoegd en dat zorgde meteen voor meer rust. De oudste is minder bang en slaapt gemakkelijker in en de jongste slaapt nu door. Ook in andere ruimtes van ons huis hebben we aanpassingen gedaan.

Het is in woorden moeilijk uit te drukken, maar het is echt voelbaar dat het meer in balans is. Dat ruimtes warmer en lichter voelen. Ook weet ik zelf nu waar ik het beste ondersteund wordt in mijn energie en waar ik kan opladen (het bijzondere is dat ik zelf dit plekje al vaak (onbewust) opzocht, als een rustmoment voor mezelf.)

We hebben destijds dit huis gebouwd, zonder dat we ons bewust waren van de filosofie van Feng Shui. Als we het nog eens zouden doen, dan weet ik zeker dat we eerst de plattegrond bij Jackie laten checken, zodat het huis ons zo optimaal mogelijk kan ondersteunen. Dankjewel Jackie voor de mooie inzichten en de fijne begeleiding. Het heeft onze wereld en energie verruimd.

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen:

  1. Kan in het webinar terugkijken?

Jazeker, ik neem hem op  en je ontvangt na afloop de link van de opname.

 

  1. Ik heb geen teams, kan ik dan toch aansluiten?

Jazeker met de link die ik je toestuur kun je zo inloggen.

 

  1. Mag ik samen met mijn partner kijken?

Jazeker, super fijn indien jullie samen met de oplossingen aan de slag kunnen gaan!

Benieuwd wat het traject Balans in Huis en Leven inhoudt?

Vraag een gratis 20 minuten gesprek aan:

Ja ik wil meer weten over Balans in Huis en Leven!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.