Op vakantie

Droombeeld moederschap

Genieten van je kleintje, intieme momenten bij het voeden, trots achter de kinderwagen door de stad paraderen en dat bijzondere gevoel bij het naar bed brengen is het beeld dat je voor ogen hebt van het moederschap.

 

Toch loopt dit niet zoals je je had voorgesteld, die roze wolk was al heel snel weg of wellicht zelfs is die er helemaal niet geweest. Je kindje huilt heel veel, kan niet goed in slaap komen en is ’s nachts heel vaak wakker!

 

Op vakantie

Indien je naar Zuid Frankrijk of Italië gaat heb je je meestal goed voor bereid waar precies je naar toegaat en welke route gereden moet worden.

Bij vertrek wordt het navigatie systeem ingesteld op de gekozen vakantiestek.

 

Je gaat ervan uit dat je op de juiste plaats komt. Toch kan er file staan, wegomleidingen zijn of zelfs heel slecht weer. Het duurt dus gewoon iets langer tot je op je gedroomde vakantiebestemming bent.

 

Die gedroomde vakantiebestemming is te vergelijken met het beeld dat je hebt van moederschap. Je huidige situatie lijkt in niets op jouw ideaalbeeld

 

Wat nu?

Je start met de adviezen die je vanuit je omgeving krijgt, helaas  veranderd er niets…. Dan ga je in de boeken en op internet uitzoeken wat je kunt doen om je kindje lekker te laten slapen. Onder tussen begint het gebrek aan slaap jou op te breken. Nachten die onderbroken worden, zorgen ervoor dat je je niet meer kunt concentreren op je werk waar je zo van houdt. Je leven glipt uit je handen.

 

Laat mij jouw navigatie zijn! Laat mij jou inzichten geven hoe jij een aantal dingen in je huis kunt aanpassen zodat je kindje lekker gaat slapen en doorslaapt. Makkelijk toepasbare veranderingen maken het verschil, zodat jij weer heerlijke nachten kunt door slapen en uitgerust en fit aan je nieuwe werkdag kunt beginnen!

 

 

Zoals je huis is zo ben jij, zoals jij bent zo is je huis!

Liefs, Jackie