En de kleine man sliep door!

Insta Story 

Vorige week schreef iemand in een story op insta dat haar zoontje slecht sliep en heel vroeg wakker was. Iemand attendeerde haar op mij. Heel fijn indien er een verwijzing gegeven wordt. Beste reclame toch 😉

Deze jonge ambitieuze moeder heeft niet alleen direct mijn ebook gedownload, ze is ook direct met de tips aan de slag gegaan! Het bedje van de kleine man werd verzet.

 

En de kleine man sliep door!

En hoe fantastisch is het dan om een berichtje te ontvangen dat hij doorslaapt en dat mama gewoon aan haar dag kan beginnen precies zoals zij dat wilt!

Wil jij dit ook? In mijn ebook staan 3 tips die ervoor kunnen zorgen dat je kindje lekker gaat slapen! En jij dus het ritme van de start van de dag kunt bepalen!

En dit is precies wat ik voor jou kan betekenen.  Indien je kindje goed gaat slapen, doorslaapt en ‘s morgens niet voor dag en dauw wakker is, kun jij regie op je leven pakken!

Je hebt weer zin en hebt weer energie om met vriendinnen met dit mooie weer op terras te gaan zitten of in een romantische avond met je lief!

Je kunt je leven weer vormgeven zoals jij dit wilt, omdat de avonden weer voor jezelf zijn (i.p.v. steeds weer je kleintje toestoppen) en je heerlijk uitgeslapen bent. (je kindje slaapt immer nu de hele nacht door!)

Ben je nieuwsgierig wat jij kunt doen om je kindje goed te laten slapen? Plan een gratis 20 minuten gesprek met mij en ik praat je helemaal bij!

 

Zoals je huis is zo ben jij, zoals jij bent zo is je huis!

Liefs, Jackie