Kleur!

Kleur in de slaapkamer! 

 Je dochtertje houdt zo van fel roze!!  Wanneer haar kamertje aan de beurt is om een make-over te krijgen, mag ze uiteraard meedenken en aangeven wat zij mooi vind. Ze is helemaal happy met het resultaat. Toch slaapt ze onrustig en staat ze regelmatig ’s nachts aan je bed.

Fel roze is een vuurkleur die opwekkend is en voor een speelkamer helemaal goed. Het stimuleert creativiteit. Heerlijk om je dochtertje zo te stimuleren.

Echter om te slapen zijn opwekkende kleuren niet fijn. Ze zijn letterlijk opwekkend en je wilt toch liever een nacht waar je dochtertje niet aan je bed staat? Of zelfs bij jou in bed komt liggen omdat ze zich daar veiliger voelt? Een nacht waar jij lekker door kunt slapen?

Uitgerust en fit     

Heerlijk doorslapen zodat jij ’s morgens weer fit en uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen. In plaats van moe, futloos en geen energie om het ontbijt van je dochtertje klaar te maken, laat staan om te gaan werken.

Welke kleuren je dan wel kunt gebruiken vertel ik je graag! Stuur me een berichtje en we plannen een gratis 20 minuten gesprek waarin ik je naast kleurmogelijkheden ook nog 3 andere tips geef.

 

Zoals je huis is zo ben jij, zoals jij bent zo is je huis!

Liefs, Jackie