Losse Clearings

& Abonnementen

‘Als we ons bewust zijn van deze energetische interactie, klinkt ook logisch dat we deze kunnen sturen’

Het opsporen en neutraliseren van onzichtbare, echter wel voelbare energieverstoringen, voelt voor Jackie als een tweede natuur. Vanuit liefde, respect en acceptatie verbindt zij alle componenten in synergie. Zij vangt als het ware signalen op en laat deze vervolgens volledig los zodat er ruimte ontstaat; ruimte voor zuiverheid en positiviteit.

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie.

1. Clearing mens*

Een energetische reiniging per persoon om de positieve, voedende (levens)energie weer vrij te laten stromen en onbewuste blokkades en/of spanningen weg te nemen. De persoon in kwestie zal na de clearing beter in balans zijn en stabieler in het leven staan.

 

*deze clearing kan eventueel ook op afstand.

2. Clearing ruimte*

Een energetische reiniging, alleen dan voor een bepaalde ruimte of woning. Het energetische veld in en rondom huis wordt schoongemaakt, mogelijk aanwezige stralingen worden geshield, eventuele achtergebleven emoties weggenomen en spanningen van vorige en huidige bewoners geneutraliseerd.

 

*deze clearing kan eventueel ook op afstand.

3. Zuivere Zondag

Een energetische dieptereiniging op afstand, voor een persoon of woon/werkomgeving, die gedurende een maand wekelijks op zondag herhaald wordt. Door de kracht van de herhaling zal het effect nog groter zijn en tot diepere lagen doordringen.

Maak een afspraak

of vraag voor meer informatie

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over Interieurontwerp, Feng Shui en/of Clearing, vul dan onderstaand contactformulier in. Via dit formulier kun je tevens vrijblijvend een afspraak aanvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.